Δροσερό Καρπούζι με ντιζαϊνάτη εμφάνιση

Θέλετε να σερβίρετε στους φίλους ή τους καλεσμένους σας ένα φρούτο στο τέλος του γεύματος; Σας έχουμε την πιο ντιζαϊνάτη εμφάνιση για να κλείσετε το γεύμα σας προσφέροντας δροσερό, γλυκό καρπούζι. Την καλύτερη επιλογή για το καλοκαίρι!

Εκτέλεση:

Κόβετε το καρπούζι σε χοντρές ροδέλες.

Τοποθετείτε μία ροδέλα σε μια πιατέλα ή ταψάκι και με ένα ποτήρι δημιουργείτε όμορφες, ολοστρόγγυλες μερίδες από καρπούζι. Βγάζετε τη μερίδα με τη βοήθεια ενός μαχαιριού ή σπάτουλας.

Τοποθετείτε τις μερίδες σας στην πιατέλα σερβιρίσματος και γαρνίρετε, αν θέλετε, με φρούτα, λεπτοκομμένα σε ροδέλες, όπως φράουλες, ακτινίδια κλπ.

Τόσο απλό, τόσο υπέροχο και κυρίως τόσο απολαυστικό.