Θέλετε να σερβίρετε στους φίλους ή τους καλεσμένους σας ένα φρούτο στο τέλος του γεύματος; Σας έχουμε την πιο ντιζαϊνάτη εμφάνιση για να κλείσετε το γεύμα σας προσφέροντας δροσερό, γλυκό καρπούζι. Την καλύτερη επιλογή για το καλοκαίρι!
Εκτέλεση:
Κόβετε το καρπούζι σε χοντρές ροδέλες.
Τοποθετείτε μία ροδέλα σε μια πιατέλα ή ταψάκι και με ένα ποτήρι δημιουργείτε όμορφες, ολοστρόγγυλες μερίδες από καρπούζι. Βγάζετε τη μερίδα με τη βοήθεια ενός μαχαιριού ή σπάτουλας.
Τοποθετείτε τις μερίδες σας στην πιατέλα σερβιρίσματος και γαρνίρετε, αν θέλετε, με φρούτα, λεπτοκομμένα σε ροδέλες, όπως φράουλες, ακτινίδια κλπ.
Τόσο απλό, τόσο υπέροχο και κυρίως τόσο απολαυστικό.